Poduzeće

Knjigovodstveni program za poduzeće je program za profitne organizacije vođen po 
principima dvojnog knjigovodstva. Pod knjigovodstvom se podrazumijeva knjigovodstvo u širem smislu, možemo reći gotovo svi uredski poslovi koji prate poslovanje pravne osobe.

Poduzeće

Poduzece je program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih poslova poduzeća. Program se producira u dvije verzija: sa ili bez skladišnog poslovanja. Ovdje je predstavljena uobičajena verzija poduzeća koji se bavi trgovinskom djelatnošću, no uvijek postoji i mogućnost koncipiranja programa prema zahtjevu korisnika.

Više...

Skladišno poslovanje poduzeća

Uredski paket Poduzeće integrira u sebi i skladišno poslovanje. Skladišno poslovanje može biti sa jednim ili više skladišta, od kojih se svako može vodit kao Veleprodaja ili Maloprodaja, i koje mogo međusobmo komunicirat (razmjenjivat robu). Pored toga unutar maloprodaje postoji i POS blagajna, koja direktno ili indirekrmo komunicira sa bazom podataka.

Više...

Pos aplikacija za poduzeće

POS (Point Of Sale) je opći naziv za aplikacije koje opslužuju prodajno mjesto. Aplikacija Poduzece  ima široki raspon kombinacija sa Pos aplikacijama. Koncepcija Pos aplikacija je svođenje poslova na najnužnije, a sve ostalo obavljat na centralnom knjigovodstvu, jer je informatička osposobljenost skladišnog osoblja u pravilu ograničena.

Više...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla