Vrtićka djelatnost

Dječji vrtić se odnosi na vrtić kao proračunski korisnik, u tom smislu je usmjereno knjigovodstvo odnosno izvještavanje i konsolidiranje

Popust za opravdani izostanak

Popusti za polaznika vrtića podrazumijevaju umanjenje cijene boravka za opravdani izostanak, a koji su propisani pravilnikom. Popusti se upisuju sukcesivno (kako se događaju),

Više...

Obračun participacije za polaznika vrtića

Obračun participacije (faktura) za polaznika vrtića, je kreiran kao jedinstven za svu djecu jednog roditelja, naravno ako ih ima više, i ako plaćaju participaciju.

Više...

Automatsko fakturiranje participacija za polaznike

Automatsko fakturiranje participacija za polaznike u zadanom mjesecu, slijedi logiku pojedinačne fakture, točnije to je skup svih pojedinačnih faktura za taj mjesec.

Više...

Obračun sufinanciranja od Općine

Obračun sufinanciranja od općine (faktura) za polaznike vrtića, je specijalizirana faktura za potraživanje prema općini čija djeca pohađaju vrtić.

Više...

Opća faktura bez PDV

Koristi se za fakturiranje robe / usluge kod korisnika koji su van sustava pdv. U pravilo je to pomoćni modul, jer se 99% fakturiranja obavlja preko specijalizirani modula koji su namijenjeni poslovnom procesu.

Više...

Upis / Ispravak / Ekran Polaznika vrtića

Modul služi za upisivanje, uređivanje ili pregled podataka za dijete - polaznik vrtića. Nerazdvojivo uz polaznika su i roditelji pa se upisuju (indirektno) kroz isti modul.

Više...

Popis polaznika vrtića

Modul ima više operativno administrativnu funkciju nego knjigovodstvenu, o svakom slučaju neophodan je za vrtićko poslovanje.

Više...

Upis / Ispravak / Ekran Roditelja polaznika vrtića

Modul se koristi za uređivanje ili pregled podataka za roditelja polaznika vrtića. Modul se za upis u pravilu ne koristi izravno, neko posredno preko upisa djeteta.

Više...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla