Kupovanje

Preuzimanje programskog paketa

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Četvrtak, 12 Srpanj 2018

Preuzimanje proizvoda počinje u momentu kada je usaglašena cijena. Ove upute polaze od toga da je kupac prethodno preuzeo i isprobao Demo verziju proizvoda. U ovom tekstu proizvod je 'Poduzece', 'Obrt', 'Opcina' ili 'Udruga'

Privremena licenca      Na osnovu upita za cijenu ili naknadno dostavljenih matičnih podataka za kupca, kupac dobiva privremenu licencu 'Korisnik.cfg' za korištenje proizvoda. Korisnik je ime pravne osobe koja koristi proizvod. 'Korisnik.cfg' smjestite u direktorij 'C:/Proizvod' (pored Proizvod.exe). Ulazna šifra za prvo pokretanje programa je 'admin' (kao administrator programa), šifru promijenite putem 'Menu|Postavke|Operater vaši podaci' u nešto Vama primjerenije.

Privremena licenca se koristi za provjeru podataka o korisniku. Upisani su samo osnovni podaci, oni koje kontrolira proizvođač, ostale podatke popunite sami kroz 'Menu|Postavke|Podešavanje programa'. OBAVEZNO popunite sva polja jer će kasnije negdje 'isplivat' da nedostaje neki podatak u nekom izvještaju. Polja koja se je odnose na vas ostavite prazna.

Privremena licenca se izdaje na rok od 15 dana, a koristi se za uhodavanje proizvoda i prije njegove kupnje.

Produkcijska licenca    Kada je proizvod plaćen, kupac vraća popunjeni 'Korisnik.cfg', radi finalizacije i na osnovu njega se izdaje konačna (produkcijska) licenca za korištenje proizvoda. Produkcijska licenaca nosi isti naziv kao i privremena i smješta se na isto mjesto - točnije zamjenjuje privremenu licencu.

Ako proizvod nema održavanje ili nije u najmu, ovdje završava priča - želim Vam ugodan rad sa programom.

Vise personalizacije   Proizvod možete više prilagodit vašem nazivlju.

- Program možete smjestiti na drugo mjesto na disku. Premjestite direktorij '(C:/)Proizvod' u recimo '(D:/)Korisnik'. Nakon ovoga pri prvom ulasku u program kroz 'Menu|Postavke|Podešavanje programa' promjenite put do baze u 'D:/Korisnik/Proizvod.fdb', tako da program zna gdje treba tražit podatke.

- Možete preimenovat bazu podataka umjesto 'Proizvod.fdb' u 'Korisnik.fdb'. I u ovom slučaju promjenite put do baza kao što je navedeno u predhodnom stavku.

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla