Proizvodi

Treća generacija knjigovodstvenih programa IRIS nosi kodni naziv 'Tahiti'

Gama (paleta) 'Tahiti'  je III generacija istog proizvoda, razvijena 2005-2008 sa kontinuiranim ažuriranjem i dograđivanjima do danas. Program je pisan u C# jeziku, .NET 4.5 razvojnom okruženju, a oslanja se na Firebird bazu podataka.

To je IRIS paleta proizvoda, osuvremenjena i nadograđena novim mogućnostima. Pravu dimenziju proizvoda možete sagledati samo njihovom instalicijomOsnovno grupe proizvoda su, kao i kod ranijih generacija, Poduzeće, Obrt, Općina i Udruga, a kreću se u širokom rasponu varijacija i složenosti programa.

Pored ponuđenih već gotovih proizvoda postoji i mogućnost kompilacije po narudžbi, gdje se program proizvodi po želji naručioca od postojećih modula, ili uz izradu novih modula po želji kupca.

Poduzeće

Kreirano: Nedjelja, 04 Lipanj 2006 Ažurirano: Četvrtak, 20 Kolovoz 2020

Poduzece je ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih, i ostalih poslova poduzeća. Program se producira u dvije verzija: sa ili bez skladišnog poslovanja.

Opširnije...

Obrt

Kreirano: Nedjelja, 04 Lipanj 2006 Ažurirano: Četvrtak, 20 Kolovoz 2020

Obrt je  ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih i drugih poslova obrta. Ovdje je predstavljena uobičajena verzija obrta koji se bavi djelatnošću koja koristi

Opširnije...

Općina

Kreirano: Nedjelja, 04 Lipanj 2006 Ažurirano: Četvrtak, 20 Kolovoz 2020

Opcina je ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih, i ostalih poslova Općine. Radi kao pojedinačno (na jednom računalu), u lokalnoj (LAN) mreži ili virtualnoj (VPN) mreži.

Opširnije...

Udruge

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Srijeda, 23 Rujan 2020

Udruga je ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih, i ostalih poslova u udrugama građana, sportskim društvima, političkim strankama i svim onim pravnim subjektima koji se deklariraju kao neprofitne udruge.

Opširnije...

Vrtić

Kreirano: Utorak, 21 Studeni 2017 Ažurirano: Srijeda, 23 Rujan 2020

Vrtić je ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih, i ostalih poslova Vrtića. Radi kao pojedinačno (na jednom računalu), u lokalnoj (LAN) mreži ili virtualnoj (VPN) mreži.

Opširnije...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla