Proizvodi

Obrt

Kreirano: Nedjelja, 04 Lipanj 2006 Ažurirano: Četvrtak, 20 Kolovoz 2020

Obrt je  ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih i drugih poslova obrta. Ovdje je predstavljena uobičajena verzija obrta koji se bavi djelatnošću koja koristi

artikle (Trgovina, Servis, Kafić, Restoran ...), no uvijek postoji i mogućnost koncipiranja programa prema zahtjevu korisnika.

Program Obrt potpuno integrira sekcije: Knjiga primitaka i izdataka, Ulazni računi, Izlazne fakture, Pdv, Plaće / Drugi dohodak / Putni nalozi , Izvještaje, Ostalo / Virmani / Dugotrajna imovina, i  sekciju za vanjsko podešavanje parametara. Pored navedenog u Obrt je integrirano skladišno poslovanje sa pos blagajnom.

Paket ima visok stupanj dorađenosti, nudi mogućnost rada od 'primitivnog' do 'ureda bez papira'. Paket ima u sebi već ugrađen popis pošta, popis Općina i Gradova, vrsta (namjena) plaćanja, Klasifikacije, Aktivnosti, kao i sve oznake koje koristi JOPPD obrazac. U programu je unaprijed definirano sedamdesetak analitičkih konta koji omogućavaju visok stupanj (oko 95%) automatskog knjiženja.

Program je u potpunosti opremljen sa uputama (kontekst-senzitivni help) koji se javlja pritiskom na F1 tijekom rada i odnosi se baš na posao koje u tom trenutku obavljate. 
Program u sebi integrira i Skladišno poslovanje pod kojim podrazumijevamo jedno skladište vođeno po maloprodajnim ili veleprodajnim cijenama (primjer: Prodavaonica, Kafić, Restoran ili Servis). 
Za potpuniji uvid u program, pokrenite Demo verziju. Kako instalirati program pogledajte Instaliranje programa.

Demo program Obrt je u potpunosti funkcionalan, tako da možete u realnim uvjetima provjerit kvalitetu i kvantitetu ponuđenog. Kupnja i cijena je ovisna o Vašim zahtjevima, na Vama je da izaberete

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla