Instaliranje programa

Članci na ovoj stranici će vam predočit sliku o proizvodu i njegovom okruženju, te način na koji ćete to sve skupa instalirat na vašem računalu.

Što čini program Tahiti

Tahiti je (07.2015) produkt zadnja raspoložive tehnologija, rađen je alatom VS 2015 ultimate, a za Windows 10 operativni sustav. Programsku cjelinu sačinjava radno okruženje i izvršni program.

Više...

Radno okruženje

Radno okruženje je platforma (konfiguracija računala) koja je potrebna da bi izvršni program besprijekorno funkcionirao. Proizvodi Tahiti zahtijevaju ove programe, neke bezuvjetno a neke opcijski:

Više...

Instaliranje programa

Instalacija se razlikuje ovisno o tome dali je riječ o Demo ili Licenciranoj verziji pojedine aplikacije. I jedna i druga instalacija imaju iste elemente samo su prilagođene zahtjevima svrhe zbog koje se aplikacija instalira.

Više...

Demo versus izvedbena verzija

Između ponuđene Demo i licencirane verzija programa NE POSTOJI FUNKCIONALNA RAZLIKA. Ono što verziju čini Korisničkom je konfiguracijski file VašProgram.cfg. Kada kupujete program Vi u stvari kupujete ključ koji ćete personalizirat Demo, odnosno pretvorit u Korisnički program.

Više...

Greške i njihovo otklanjanje

U procesu instaliranja ili reinstaliranja programa, često se javljaju bilo subjektivne ili objektivne greške. Ovdje su kronolškim redom navedene najčešće greške koje prate instalaciju.

Više...

Početak rada sa programom

Program je prilagođen prirodnom načinu rada, i ne zahtjeva najprije uspostavljanje matičnih datoteka (konta, kupci, dobavljači …). Rad se počinje od dokumenta koji jednostavno redom knjižimo, a matični podaci se upisuju prema potrebi uz glavni posao, na što upozorava i sam program.

Više...

Podrška

Koliko god upute bile detaljno napisane, uvijek se pojavi neki nepremostiv problem, barem ga tako vidi operater. Za takve i slične situacije postoji podrška za korisnike na koju se uvijek možete oslonit.

Više...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla