Instaliranje

Članci na ovoj stranici će vam predočit sliku o proizvodu i njegovom okruženju, te način na koji ćete to sve skupa instalirat na vašem računalu.

Što čini program Tahiti

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Četvrtak, 27 Travanj 2017

Tahiti je (07.2015) produkt zadnja raspoložive tehnologija, rađen je alatom VS 2015 ultimate, a za Windows 10 operativni sustav. Programsku cjelinu sačinjava radno okruženje i izvršni program.

Opširnije...

Radno okruženje

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Nedjelja, 22 Svibanj 2022

Radno okruženje je platforma (konfiguracija računala) koja je potrebna da bi izvršni program besprijekorno funkcionirao. Proizvodi Tahiti zahtijevaju ove programe, neke bezuvjetno a neke opcijski:

Opširnije...

Instaliranje programa

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Četvrtak, 13 Kolovoz 2020

Najjednostavniji način da se instalira neki proizvod (Aplikacje) je korištenje programa 'AppInstaller.exe'. To je programčić koji će  Vas voditi od kroz instalaciju svih potrebnih komponenti za pokretanje i rad Aplikacije. 

Opširnije...

Demo versus izvedbena verzija

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Petak, 11 Ožujak 2016

Između ponuđene Demo i licencirane verzija programa NE POSTOJI FUNKCIONALNA RAZLIKA. Ono što verziju čini Korisničkom je konfiguracijski file VašProgram.cfg. Kada kupujete program Vi u stvari kupujete ključ koji ćete personalizirat Demo, odnosno pretvorit u Korisnički program.

Opširnije...

Greške i njihovo otklanjanje

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Subota, 19 Studeni 2016

U procesu instaliranja ili reinstaliranja programa, često se javljaju bilo subjektivne ili objektivne greške. Ovdje su kronolškim redom navedene najčešće greške koje prate instalaciju.

Opširnije...

Početak rada sa programom

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Srijeda, 06 Travanj 2016

Program je prilagođen prirodnom načinu rada, i ne zahtjeva najprije uspostavljanje matičnih datoteka (konta, kupci, dobavljači …). Rad se počinje od dokumenta koji jednostavno redom knjižimo, a matični podaci se upisuju prema potrebi uz glavni posao, na što upozorava i sam program.

Opširnije...

Podrška

Kreirano: Utorak, 11 Listopad 2005 Ažurirano: Utorak, 11 Listopad 2005

Koliko god upute bile detaljno napisane, uvijek se pojavi neki nepremostiv problem, barem ga tako vidi operater. Za takve i slične situacije postoji podrška za korisnike na koju se uvijek možete oslonit.

Opširnije...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla