Kupovanje

Svi naši proizvodi su širokog opsega primjene, od stotinjak pa do pedeset i više tisuća knjiženje godišnje, gladano kroz glavnu knjigu. Ovako širok raspon se obično pokriva sa skalabilnošću programa, mi smo se odlučili za drukciji pristup - skalabilnost cijene.

Što to znači? To znači da sadržaj paketa za najsitnijeg korisnika sadrži sve mogućnosti kao i za najvećeg, ali se to malom korisniku ne naplaćuje. Tu se može postavit pitanje diskriminacije velikih korisnika, no ono ne stoji. Mali korisnik istina ima na raspolaganju sve mogućnosti kao i veliki ali ih u pravilu ne koristi ili ih koristi minimalno.

Skalabilnost cijene je prilagođavanje cijene nekog proizvoda veličini korisnika gledano krog obim knjigovodstvenog posla. Mali korisnik dobiva više nego što je platio (i više nego što mu je potrebno), ali je zato program dostupan svakome - doslovno.

O nama

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Petak, 03 Ožujak 2017

Počeci programa sežu u vrijeme Commodore64 i ZX Spectrum osobnih računala. Od tada pa do danas program je rastao po sadržaju i kvaliteti u skladu sa raspoloživim hardverom i softverskim alatima.

Opširnije...

Knjigovodrtveni servisi

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Srijeda, 06 Travanj 2016

Posebna ponuda se odnosi na knjigovodstvene servise. Servisu se nudi softwerska usluga u kompletu u nekoj vrsti partnerstva.

Opširnije...

Preuzimanje programskog paketa

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Četvrtak, 12 Srpanj 2018

Preuzimanje proizvoda počinje u momentu kada je usaglašena cijena. Ove upute polaze od toga da je kupac prethodno preuzeo i isprobao Demo verziju proizvoda. U ovom tekstu proizvod je 'Poduzece', 'Obrt', 'Opcina' ili 'Udruga'

Opširnije...

Način kupnje

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Četvrtak, 27 Travanj 2017

Osnovna cijena je polazna cijena za načine na koji se proizvod prodaje. Osnovna cijena se kalkulira ovisno o 'ekonomskoj snazi' kupca, drugim riječima svaki kupac dobiva programski paket u punom sadržaju, a plaća samo ono što mu je potrebno.

Opširnije...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla