Proizvodi

Udruge

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Srijeda, 23 Rujan 2020

Udruga je ERP (Enterprise Resource Planning), program kreiran kao cjeloviti uredski alat za obavljanje financijsko-knjigovodstvenih, i ostalih poslova u udrugama građana, sportskim društvima, političkim strankama i svim onim pravnim subjektima koji se deklariraju kao neprofitne udruge.

Standardna verzija uključuje sekcije Glavna knjiga, Ulazni računi, Izlazne fakture, Plaće / Drugi dohodak / Putni nalozi , Izvještaje, Ostalo / Virmani / Dugotrajna imovina, i  sekciju za vanjsko podešavanje parametara.

Paket ima visok stupanj automatiziranosti, u sebi ima ugrađen računski plan, popis pošta, popis Općina i Gradova, vrsta (namjena) plaćanja, Klasifikacije, Aktivnosti, kao i sve oznake koje koristi JOPPD obrazac. U programu je unaprijed definirano sedamdesetak analitičkih konta koji omogućavaju visok stupanj (oko 95%) automatskog knjiženja.

Program je u potpunosti opremljen sa uputama (kontekst-senzitivni help) koji se javlja pritiskom na F1 tijekom rada i odnosi se baš na posao koje u tom trenutku obavljate.

Za potpuniji uvid u program, pokrenite Demo verziju sa  Univerzalnim instalerom, a ako nemate dotNet 4.5 platformu, onda pogledajte Instaliranje programa. Demo program Udruga je u potpunosti funkcionalan, tako da možete u realnim uvjetima provjerit kvalitetu i kvantitetu ponuđenog. Kupnja i cijena je ovisna o Vašim zahtjevima, na Vama je da izaberete.

 

 

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla