Kartice

Grupa prati stanjre i promjene u skladištu gledano kroz pojedini artikal.

Raspoložive zalihe robe

Raspoložive zalihe robe je modul koji koristi trgovina, i koja koristi mogućnost rezerviranja robe za prodaju.

Više...

Kartica skladišnog artikla

Kartica skladišnog artikla je izvještaj o praćenju kretanja pojedinog artikla kroz skladište. Kartica je kreirana kao komadni ulaz / izlaz ali ima i opciju financijski ulaz / izlaz.
Sumarno komadno stanje je prikazano i u datoteci cijene artikala,

Više...

Stanje skladišta po karticama

Stanje skladišta je prikaz zaliha svih artikala u skladištu na zadani dan, sa prikazom ukupnog ulaza i izlaza za tu poslovnu godinu. Modul prikazuje kartice koje imaju količinu različito od 0 ili finacijsko stanje različito od 0.

Više...

Saldirenje kartica artikala

Saldiranje kartica je alat koji koristi operater za kontrolu ili ispravak podataka o količini robe u skladištu. Promet artikla se evidentira na skladišnoj kartici, trenutno stanje zalihe u datoteci cijene artikala, i podatak u obje datoteke mora biti jednak.

Više...

Saldiranje cijena artikala

Saldiranje cijena je dosta bizaran alat koji koristi operater za usklađivanje sa realnom sferom poslovanja. To je u neku ruku čistač napodobština kao što je trgovanje sa negativnim artiklima (prdaja robe prije nego je zaprimljena), koje se (unatoč svemu) dešavaju u realnom poslovanju.

Više...

Skladišni zapisnik

Najkraće rečeno zapisnik je modul koji prati nestandardne promjene stanja u skladištu. Pored standardnog ulaza i izlaza, postoji kvar, lom, kalo, manjak, višak i drugo. Sve te promjene treba dokumentirat, a upravo to radi zapisnik.

Više...

Godišnje štampanje kartica

Zakon propisuje štampanje svih kartica po završetku poslovne godine, a ovaj modul ima upravo tu namjenu. Kartice se štampaju u obliku knjige (sa naslovnom stranicom) u dva stupca po stranici u kontinuitetu.

Više...

Donos salda iz prethodne godine

Skladišne promjene se prate na razini poslovne godina. Na početku godine treba izvršit prijenos završnog stanja u prethodnoj poslovnoj godini kao početni saldo na kartici u novoj poslovnoj godini, a to radi ovaj program.

Više...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla