Skladišne inventure

Je grupa modula koji odrađuju ili olakšavaju radnje oko usklađivanja knjigovodstvenog stanja skladišta sa njegovim stvarnim (fizičkim) stanjem.

Popisna lista robe

Popisna lista je lista artikala na koju se popisuje fizičko stanje skladišta. Lista se štampa za artikle koji su (prema knjigovodstvu) na zalihi, tako da pri popisu treba samo pratit listu i unosit nađeno stanje.

Više...

Upis knjigovodstvenog stanja

Modul upisuje knjigovodstveno stanje skladišta na dan inventure, čime se u pravilu kreira nova inventure, odnosno referenca za obračun inventurnih razlika. Popisna lista se ne koristi radi već spomenutog vremenskog raskoraka.

Više...

Obrada skladišne inventure

Modul služi za upis ispravak i obračun skladišnih inventura. Pokretanjem modula, nudi vam se sve raspoložive inventure za to skladište, a program se pozicionira na zadnje napravljenu, koju prikazuje kada izađete iz prozora datum.

Više...

Inventura kao početno stanje kartice

Upis inventure kao početno stanje na kartici, se koristi najčešće u maloprodaji. Maloprodaja se vodi financijski pa se karticama ne posvećuje tolika pažnja. U procesu izdavanje robe često dolazi do zamjene artikala sa sličnim.

Više...

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla